Loader ALSTEN SOFT

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru sa respecte regulile firmei ALSTEN SOFT SRL, Nr. Reg. J40/2053/2018 , CUI 38856109, furnizor pentru servicii de web development, digital marketing, branding, precum si alte servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.
Folosirea site-ului www.alstensoft.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site- ului fara vreo instiintare prealabila. Continutul si designul site-ului apartin Alsten Soft, sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Alsten Soft.
Alsten Soft respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.
In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.alstensoft.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Alsten Soft colecteaza informatii de la utilizatorii sai in doua modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor. Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ora vizitei dvs., ca adresa dvs. IP, locul de unde ati intrat in siteurile noastre. alstensoft.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Google Analytics sau alte servicii similare. alstensoft.ro foloseste aceste date doar in scopul imbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.