Loader ALSTEN SOFT

Servicii

 

Serviciile oferite

 

Datorita experientei si priceperii noastre, va putem oferi trei tipuri principale de servicii: dezvoltare aplicatii web personalizate, solutii ecommerce și site-uri de prezentare. Cu echipa noastră de programatori competenți, vă putem construi un site web care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Utilizând tehnologiile potrivite veți avea o platformă care sa se incadreze in bugetului și așteptărilor dumneavoastră.

Aplicatii Web Personalizate

Aplicatii web personalizate

 

Aplicatiile custom necesita un grad ridicat de experienta si expertiza tehnica si o documentatie clara a cerintelor de business. Fie ca este vorba despre un MVP(minimum viable product) sau despre o solutie web enterprise, echipa noastra are capacitatea si isi asuma cu responsabilitate proiectele. Tehnologiile principale folosite de noi sunt Laravel si CodeIgniter(backend) si ReactJS, jQuery(frontend).
Vezi mai mult

Solutii eCommerce

Solutii eCommerce

 

Fie ca doriti sa construiti o afacere noua online, fie ca doriti sa va extindeti magazinul online existent, ALSTEN SOFT este echipa potrivita. Experienta cu WooCommerce si Laravel ne recomanda sa gasim solutiile optime pentru nevoile dumneavoastra de business.
Vezi mai mult

Site-uri de prezentare

Site-uri de prezentare

 

Design modern, mobile responsive si viteza mare de incarcare - acestea sunt principalele beneficii ale site-urilor de prezentare facute de noi. Folosim un sistem de management al conținutului (CMS) propriu, dezvoltat de echipa noastra. Fiind un sistem dezvoltat special pentru astfel de proiecte, CMS-ul nostru va va oferi un avantaj competitiv deoarece putem aplica diferite design-uri sau elemente de design intr-un mod eficient(cost scazut).
Vezi mai mult

 

Construim aplicatiile web care va vor creste business-ul.

Tehnologiile principale folosite de noi

Laravel
99%
 
CodeIgniter
99%
 
jQuery
95%
 
;
ReactJS
80%
 
MySQL
94%
 

Ajutam companiile mici si medii sa isi faca cunoscuta prezenta in mediul online, intr-un mod cat mai eficient si axat pe rezultate, prin dezvoltarea de proiecte web, utilizand cele mai noi metode si tehnologii. Gandim serviciile astfel incat beneficiarul sa poata maximiza valoarea investitiei si aducem valoare adaugata activitatii pe care o desfasoara.

 

Metodologie

Succesul unui proiect este definit de 3 pași: concept, plan și execuție. Pe parcursul proiectului există obiective intermediare, iar din experiența proiectelor anterioare reușita se datorează unei bune comunicări dintre echipa noastră și antreprenori.
 

Think

Timpul dedicat cunoașterii, identificării și analizei nevoilor companiei.

Define

Dezvoltăm strategia prin care vom atinge obiectivele stabilite împreună cu tine.

Design

Proiectăm partea vizuală astfel încât rezultatul să aibe impact asupra clienților tăi. Un excelent design generează mereu emoții pozitive.

Implement

Prin intermediul instrumentelor moderne, construim aplicația web de care compania ta are nevoie. Securitatea reprezintă parte din programare.

Support

Ai primit proiectul. Tu îți aloci timpul necesar în care verifici buna funcționare a aplicației. În final, rămânem prieteni și ne poți contacta ori de câte ori ai nevoie. De ce? Pentru că vrem să auzim de rezultatele pe care le ai.