Loader ALSTEN SOFT

Securitatea online

Securitatea online

Securitatea online este un factor crucial în construirea sau utilizarea unui site web. SSL (Secure Sockets Layer) este gardianul galaxiei de internet când vine vorba de a fi protejat online. La ALSTEN SOFT susținem puternic implementarea SSL, astfel încât toți clienții să își asume responsabilitatea pentru securizarea site-urilor lor.

Ce este SSL?

SSL este tehnologia de securitate care creează o legătură criptată între un server web și un browser. Licența securizată asigură că toate datele care se deplasează între server și browser nu pot fi interceptate sau citite de nimeni altcineva decât părțile vizate.

Adresele site-urilor fără SSL încep cu http.//, în timp ce celalte încep cu https.//. Când observați că este vorba de o adresă de site pe care o cunoașteți, acest site este sigur, ceea ce este deosebit de important pentru site-urile de comerț electronic în care au loc tranzacții financiare.

La ALSTEN SOFT, oferim SSL ca standard cu pachetele noastre de hosting deoarece considerăm că este esențială pentru securitatea site-urilor clienților noștri. 

Certificat și eCommerce

Construim multe site-uri de eCommerce la ALSTEN SOFT, toate având un certificat SSL, care este un standard al industriei eCommerce. Este evident că este esențial ca toate informațiile financiare să fie protejate. Fără aceasta, orice computer între consumator și server poate intercepta detaliile cărții de credit, numele de utilizator și parolele.

Pentru a putea crea o conexiune securizată, un server web necesită un certificat SSL care este obținut răspunzând la întrebări despre companie și identitatea site-ului web. Instalarea de certificat de securitate digital are efecte pozitive si asupra credibilitatii companiei.

Am nevoie de SSL dacă nu vând online?

Cu cazuri în creștere de furt de identitate, SSL nu mai este văzută ca o cerință exclusivă pentru site-urile de comerț electronic. Informațiile personale, datele sensibile și activitatea de navigare a tuturor utilizatorilor web trebuie să fie protejate, indiferent dacă cumpără online sau doar navighează.

SSL protejează de asemenea utilizatorii de rătăciri pe site-uri false fără un certificat, unde hackerii așteaptă să extragă informații valoroase. Certificatul dvs. îi spune utilizatorilor că site-ul dvs. este adevărata afacere, astfel încât ambele părți sunt protejate.


SSL și SEO (Search Engine Optimization)

Motoarele de căutare, cum ar fi Google, favorizează site-urile cu un certificat valid. Este un indiciu că nu numai site-ul este sigur, ci și că este bine întreținut.

Cu cativa în urmă, Google a declarat că securitatea va fi adăugată ca un "semnal de clasare ușoară", care acum a escaladat la ei si doresc ca toate datele să călătorească pe un canal securizat. Ei intenționează să avanseze acest lucru marcând site-urile necriptate ca fiind nesigure, cu un roșu x peste un lacăt în bara de adrese URL. Aceasta este o chestiune serioasă, care fără îndoială afectează performanța SEO a site-urilor http.

Înregistrarea numelui dvs. de domeniu cu SSL pentru cât mai mult timp posibil are și un impact pozitiv asupra SEO deoarece Google vede acest lucru ca angajament de a oferi un site credibil și sigur.Categorii

Ultimele postari

Link-uri sociale