Loader ALSTEN SOFT

5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de website

5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de website

A avea un website de prezentare pentru un business local, nu este doar despre a vinde servicii sau bunuri, este in plus si despre a furniza informatii utile potentialilor clienti.

In aceste zile realizarea unui website sau a unui magazin online este la indemana oricarui business deoarece nu costa mult si este usor de folosit. 

 

Mai jos gasiti 5 motive pentru care orice business ar trebui sa aiba un website:

1. Clientii se astepta sa aveti website

Daca acesta ar fi singurul motiv din lista, ar trebui sa fie suficient. Cel putin 6 din 10 clienti se asteapta ca brandurile sa furnizeze informatii despre business-urile lor intr-o forma digitala. Daca acestia nu gasesc un astfel de site, probabil vor cauta un alt furnizor.

 

2. Furnizeaza sfaturi de cumparare

90% dintre consumatori spun ca sunt influentati de review-uri atunci cand vor sa cumpere atat online cat si offline. In cazul in care aveti un magazion online, activarea si incurajarea review-urilor va creste numarul cumparatorilor.

 

3. Tu controlezi imaginea creata

E adevarat ca nu poti controla ceea ce spun oamenii pe retelele de socializare, dar poti influenta perceptia publica prin crearea unei imagini pozitive in propriul website. Imaginea creata trebuie sa fie in concordanta cu serviciile si produsele oferite, altfel se creaza asteptari false.

 

4. Competitia are website

Consumatorii in mod normal, cauta si se documenteaza online inainte sa realizeze o tranzactie. Studiile spun ca 72% dintre oamenii care doresc sa cumpere, cauta materiale educationale, tutoriale si review-uri inainte. Fara website in care sa oferii informatii relevante, competitia va realiza vanzarea in detrimentul tau.

 

5. O sa apari in cautarile Google 

E evident ca pentru a aparea in cautarile Google e nevoie de un site optimizat SEO, bine structura si care ofera informatii si continut de calitate. Cuvintele cheie lungi, meta descrierea potrivita, titlurile sunt cateva lucruri pe care le poti optimiza pentru a imbunatati pozitia din Google.

 

 

Ai nevoie de ajutor pentru realizarea unui website?

 

Echipa ALSTEN SOFT te poate ajuta cu realizarea unui website de prezentare care sa atraga clientii, sa fie usor de folosit si care, in final, va va oferi un avantaj in fata competitiei. 

Business-ul tau se poate bucura de beneficiile prezentei online incepand cu 300 de euro. Vezi pachetele site-uri de prezentare ALSTEN SOFT.

Categorii

Ultimele postari

Link-uri sociale