Loader ALSTEN SOFT

SISTEM DE GESTIUNE AL CONTINULUI FOARTE USOR DE FOLOSIT

ALSTEN CMS

Alsten CMS - Tehnologia schimbă paradigme

 

Alsten CMS a apărut din nevoia de a ușura și automatiza gestiunea conținutului site-urilor web. Interfață intuitivă. Design modern. Viteză mare de încărcare. Simplu în utilizare. Toate sunt incluse în Alsten CMS pentru a fi extrem de util în activitatea ta antreprenorială.      

CMS usor de utilizat

Utilizare intuitivă și ușor de personalizat

 

După stabilirea unui nou design, în funcție de complexitate, îți vom livra în câteva zile un sistem impecabil de administrare a conținutului.

SEO

 

Fiecare Un SEO de calitate nu îți va garanta prima poziție din prima pagină Google, indiferent ce îți spune fiecare guru din domeniu. Parțial, este în afara controlului tău. SEO a devenit o strategie pe termen lung. 

Bineînțeles că e necesar să utilizezi cuvinte cheie, însă ai nevoie de conținut de calitate, link bulding, brand building și reînnoirea conținutului mai vechi de 6 luni. Platforma oferită de noi te va ajuta să implementezi toate standardele SEO on-page.                 

SEO Alsten Soft
CMS fara cod

Ce faci dacă vrei să modifici conținutul?

 

Vei putea face modificările fără ca tu să cunoști HTML, CSS, JAVA, SQL sau alt limbaj de programare. Oricum, ai suportul nostru tehnic oricând ai nevoie.       

CEL MAI RAPID CMS

 

Viteza de încărcare a platformei dezvoltate de noi este sub 1 secundă. Asta îți va oferi beneficii în timp real față de concurență. Ai șanse mai mari ca utilizatorii să rămână pe site-ul tău. Împreună cu un SEO de calitate și reînnoirea conținutului, Google îți va oferi o poziție top în paginile sale.        

CMS rapid